Vissza a boltba

Regisztráció

Bluetti EB3A hordozható erőmű, 600W, 268Wh

 

 

179 990 Ft
picture1
Akció Tipp Ingyenes szállítás

Bluetti EB3A hordozható erőmű, 600W, 268Wh

Kód: 64

 

 

Bluetti Logo

Hordozható energia a fenntartható életmódért.

A hagyományos generátoroknál energiatakarékosabbra tervezett BLUETTI EB3A olyan könnyű, hogy súlyát tekintve hozzájárul a környezet szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséhez.

Bluetti Anywhere

Kicsi, de erős

Az EB3A elég kompakt, de nagy feladatoknál is számíthat rá. Legyen szó kis turmixgépről, mini rizsfőzőről vagy kis hűtőszekrényről, az EB3A a 600 W AC Pure Sine Wave Inverter (1200 W túlfeszültség) és a lenyűgöző 268 Wh kapacitásnak köszönhetően mindenre felkészül.

Details picture

80%-os töltés 40 perc alatt

Az EB3A 430 W-os gyorstöltéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a 80%-os töltést egy csésze kávé megivásához vagy egy csevegéshez szükséges idő alatt, így elegendő energiát biztosít igény szerint.

Details more

 

Wall socket

A biztonság a részletekben rejlik

Tapasztalja meg a LiFePO4 akkumulátor és a BMS (Battery Management System) által nyújtott fokozott biztonságot. A hagyományos lítium-ion cellákkal összehasonlítva az EB3A által alkalmazott LiFePO4 akkumulátor természetes előnnyel rendelkezik a figyelemre méltó termikus és kémiai stabilitása miatt, ami jobb teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosít (2500 ciklus 80% -ra). Míg a BMS folyamatosan felügyeli és védi a készüléket minden lehetséges kockázattól.

Safety details

 

8 konnektor minden igényre

A rugalmas töltési lehetőség a töltési igények széles skálájának felel meg. Nincs többé versengés a családdal vagy a barátokkal a gyors töltésért. Az EB3A elegendő porttal rendelkezik az egyidejű töltéshez, klasszikus AC és DC kimenet, 100W-os Type-C, autós csatlakozó, sőt vezeték nélküli töltő is. Mindenkiről jól gondoskodik, függetlenül attól, hogy otthon vagy kint tartózkodik.

 

 

 

 

Power details

 

 

 

Márka neve: Bluetti
Egységár: 179 990 Ft / 1 db
Kategória: Generátorok
Jótállás: 2 év
Elérhetőség: Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.3
179 990 Ft
Energiafüggetlenség
Energiafüggetlenség
Légy a saját energiád ura
Költségmegtakarítás
Költségmegtakarítás
Fényesebb otthon, kevesebb kiadás
Környezettudatosság
Környezettudatosság
Tegyél te is a környezetedért
Vissza a boltba