Vissza a boltba

Regisztráció

Bluetti EB70 hordozható erőmű, 1000W, 716Wh

344 750 Ft
Picture1
Akció Ingyenes szállítás

Bluetti EB70 hordozható erőmű, 1000W, 716Wh

Kód: 45

Bluetti Logo

Bluetti EB70 hordozható erőmű, 1000W, 716Wh

 

Maradj erős, bárhová is sodorjon az élet

Az EB70 hordozható erőmű a végső innováció és a legmodernebb technológiák révén született. Rendelkezik 1000 W-os inverterrel és 716 Wh kapacitású LiFePO4 akkumulátorral, amely elegendő ahhoz, hogy útközben vagy áramszünetek idején is ellássa energiával a legszükségesebb dolgokat.

Camp Picture

Teljesítmény minden terhelésnél az útron

A 10 kimeneti port biztosan megfelel az Ön igényeinek a különböző eszközök egyidejű töltéséhez. A tetején található 15 wattos vezeték nélküli töltőpad nagyban megkönnyíti a mobiltelefon töltését. A minihűtőszekrénytől a LED-lámpákig nagyszerű tárolási lehetőség kempingezéshez és vészhelyzeti használatra.

Details

Az útközbeni életre tervezve

Tápláljon több eszközt, például LED-es lámpákat, ventilátorokat, projektorokat és egyebeket, építsen mozgatható színházat, élvezze a filmünnepet családjával a kempingezés vagy a lakóautós utazás során.

Product during use

Könnyű hordozhatóság, végtelen lehetőségek

A beépített ergonomikus fogantyú kialakításnak köszönhetően könnyen felemelhető és mozgatható egyetlen kézzel. Kiváló tartalék áramforrás, hogy nyugodtan pihenhessen anélkül, hogy aggódnia kellene az áramkimaradás vagy egy váratlan áramkimaradás miatt.

Camping

Egy kötelező kempingpartner

A 32*21,6*22,1 cm méretű és mindössze 9,7 kg súlyú EB70 kompakt, kempingezőknek vagy kirándulóknak készült, amely szinte minden lényeges dolgot képes ellátni az úton. A telefontól kezdve a laptopon át az elektromos tűzhelyig. Egyszerűen napelemekkel tölthető, így egyáltalán nem kell aggódnia az áramfogyasztás miatt.

during use

Márka neve: Bluetti
Egységár: 344 750 Ft / 1 db
Kategória: Generátorok
Jótállás: 2 év
Elérhetőség: Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.7.29
344 750 Ft
Energiafüggetlenség
Energiafüggetlenség
Légy a saját energiád ura
Költségmegtakarítás
Költségmegtakarítás
Fényesebb otthon, kevesebb kiadás
Környezettudatosság
Környezettudatosság
Tegyél te is a környezetedért
Vissza a boltba